joi, 23 august 2007

O Romanie intre “almanahe” si “pac-pacuri”

Romania de azi ? Opera lui Caragiale de-atunci ! Nu, nu “O scrisoare pierduta” ! N-a existat niciodata scrisoarea ! Sunt doar biletele. Unele sunt discutate la Golden Blitz, altele la “palat” , depinde de “adrisant”. Nici nu ne intereseaza, nici nu intrebam de numarul lor. Ne-ar trimite sa le numaram biletelele.

Si in viata reala, si in filmele de actiune, si cand esti copil, adult cu minte de copil, sau adult fara minte, pac-pacurile sunt la moda.Insa, referitor la “almanahe” ar fi de preferat ca acestea sa fie publicate toamna, pentru ca n-ar mai exista riscul sa ni se usuce gura.

Si el, “care va sa fie” , isi doreste mai mult. Vrea propriile almanahe, vrea propriul partid, probabil va reusi si isi va face unul pe persoana fizica si-l va denumi sectorul 5 sau Romexpo depinde de anotimp. Dar ce te faci cand se ia curentul, si pac-pac apare Maybachul ? Mai trecem asta in almanahele viitorului partid ? Nu, pe asta o trecem cu vederea !

O alianta politica facuta pac-pac, intre sector si Palat, ar fi apogeul. Ar fi prefata celui mai citit si nevotat almanah.

http://blog.mysport.ro/alb_sor_9/2007/08/23/o-romanie-intre-almanahe-si-pac-pacuri/

Niciun comentariu: